måndag 3 februari 2014

E-nätsgala


Årets E-nätsgala har gått av stapeln, med röda mattan och konfettibomber. Festen för Älvkarlebys företagare och företagsamma personer hölls i Restaurang Kungsådran på Laxön. Trerätters middag, musikunderhållning, music quizz, dans och framförallt utdelning av priset till Årets företag/företagare, Årets entreprenörssjäl och Årets turismföretag. Dessutom Hedersutmärkelser i många fantasifulla områden, som Årets optimist, - kämpe, - nyföretagare, - tack, - kulturpersonlighet, - initiativ, - idrottsprofil, - kundbemötande, - traditionsbärare m.m. Totalt i år tjugofyra utmärkelser som föreslås av medlemmarna i nätverket, med i dag 183 medlemmar. I år var det tjejerna som var festarrangörer. På bilden fyra av de fem som jobbat med festen.
     
Mitt företag var nominerat som ett av fem i kategorin Årets turismföretag, med motiveringen; Guideservice i norra Uppland,
engagerar och samarbetar med flera andra företag för att ge besökarna mervärde och en intressantare vistelse. Det som kunde ha varit en vanlig, vacker promenad gör Guideservice till en spännande resa i tiden.
Det var helt rättvist Café Furiren som tog hem priset i den kategorin.
Jag fick Hedersutmärkelsen Årets Tack. För 2013 års insatser, för engagemang och visat entreprenörskap.
Motiveringen för nomineringen löd: För att med glädje och entusiasm visat Älvkarlebys pärlor, inte bara för gäster, utan även för oss. Anna är den som inte låter oss bli hemmablinda – nu är det jätteviktigt att vi förvaltar den kunskap och den kärlek för vår närmiljö som Anna visat oss.
                            
Eftersom jag nu säljer företaget, var det trevligt att få ett tack, nu när jag slutar som företagare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar